Gesloten van 23 December t/m 7 Januari. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar – Team van der wal sport en zwemacademie

Zwemles met échte aandacht

Locatie & Tijden

Locatie & Tijden

De Werf, Klinkerweg 75, Amsterdam Noord.
Dinsdag van 16:00 – 19:00
Zaterdag van 12:00 tot 18:30

De Miranda bad, de Mirandalaan 9, Amsterdam Zuid.
Woensdag van 13:30 tot 18:00
Donderdag van 15:45 tot 18:30
Vrijdag van 15:45 tot 18:30

Ja, ik wil inschrijven

Voor Zwem ABC

Van der Wal Sport- en Zwemacademie werkt met het A-B-C diploma van ZwemOnderwijs Nederland. Het verschil met het reguliere A-B-C van NRZ of Sep en Sop-diploma’s

Afgezommen, en dan?

Meer dan alleen zwem ABC

Bij van der Wal Sport- en Zwemacademie kun je terecht voor je A, B en C diploma. Maar wist je dat je ook bij ons terecht kunt om je zwemtechniek nog beter te maken? Wij bieden naast zwem ABC ook opfriscursussen en borstcrawl trainingen aan. Schrijf je gauw in!

Zwemles Amsterdam

Klaar voor persoonlijke zwemles in Amsterdam? Wij geven zwemles in twee bekende zwembaden in Amsterdam, namelijk De Werf en De Miranda Bad. Voor zwemles in Amsterdam Noord kun je het beste kiezen voor De Werf. De tijden bij Van der Wal sport verschillen per locatie. Voor zwemles in Amsterdam Zuid is De Miranda Bad de beste optie voor je. Bekijk alle openingstijden voor deze zwembaden op deze pagina. Benieuwd naar onze tarieven voor zwemles in Amsterdam? We hanteren verschillende tarieven voor zwem ABC en zwemvaardigheid. Je vindt ze op onze tarieven pagina.

Komt het niet goed uit?

De tijden bij Van der Wal sport kunnen soms niet helemaal lekker lopen met jouw schema. Overigens hoeft dit geen probleem te zijn! Heb je een keer een zwemles ingepland, maar ben je dan toch niet meer beschikbaar? Meld je dan af op de persoonlijke pagina van de zwemmer. Je kan dit tot 24 uur voor de betreffende zwemles doen om je les te behouden op je kaart. Met het inhaaltegoed kan je daarna je eigen lessen inplannen.