Zwemles met échte aandacht

Uitleg zwemdiploma

Wij werken met het A-B-C diploma van ZwemOnderwijs Nederland. Het verschil met het reguliere A-B-C van NRZ of Sep en Sop-diploma’s, is dat je na onze A diploma meteen in een zwembad met glijbanen, stromingen en spelmaterialen kan zwemmen. Je kind is veilig en vertrouwd in het water. Survivalzwemmen wordt extra in het B en C diploma aangeleerd.

Met de ZwemOnderwijs Nederland A-B-C diploma, worden hogere eisen aan de zwemmer gesteld. In alle diploma’s komt het zwemmen met kleren aan terug. In het A diploma met zomerkleding, B diploma met herfstkleding en C diploma met winterkleding.

Veel persoonlijke aandacht voor ieder kind

Ontspannen en vrolijke manier technisch goed zwemmen

Op hun eigen tempo en op een natuurlijke wijze

Ja, ik wil inschrijven

Voor Zwem ABC

Van der Wal Sport- en Zwemacademie werkt met het A-B-C diploma van ZwemOnderwijs Nederland. Het verschil met het reguliere A-B-C van NRZ of Sep en Sop-diploma’s

zwemles amsterdam

Afgezommen, en dan?

Meer dan alleen zwem ABC

Bij van der Wal Sport- en Zwemacademie kun je terecht voor je A, B en C diploma. Maar wist je dat je ook bij ons terecht kunt om je zwemtechniek nog beter te maken? Wij bieden naast zwem ABC ook opfriscursussen en borstcrawl trainingen aan. Schrijf je gauw in!

Zwemles Amsterdam

Klaar voor persoonlijke zwemles in Amsterdam? Wij geven zwemles in twee bekende zwembaden in Amsterdam, namelijk De Werf en De Miranda Bad. Voor zwemles in Amsterdam Noord kun je het beste kiezen voor De Werf. Voor zwemles in Amsterdam Zuid is De Miranda Bad de beste optie voor je. Bekijk alle openingstijden voor deze zwembaden op deze pagina. Benieuwd naar onze tarieven voor zwemles in Amsterdam? We hanteren verschillende tarieven voor zwem ABC en zwemvaardigheid. Je vindt ze op onze tarieven pagina.