Gesloten van 23 December t/m 7 Januari. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar – Team van der wal sport en zwemacademie

Zwemles met échte aandacht

Over ons

Over ons

De leukste zwemles sinds 2011!

Van der Wal Sport- en Zwemacademie is opgericht in 2011 door Marloes van der Wal. Zwemmen zit in mijn bloed! Mijn moeder heeft met de wereldtop gezwommen en ik heb onder haar leiding getraind. Na verschillende sportopleidingen te hebben gevolgd ( o.a. Sport en Bewegingscoördinator, HVA Sportmanagement & Onderneming, National Academy of Sports Medicine) heb ik mij toegelegd op het geven van zwemlessen. Ik heb voor allerlei zwemscholen zowel in binnen- als buitenland gewerkt en hierdoor een brede kijk op zwemles ontwikkeld. In 2011 heb ik de stap genomen om een eigen zwemschool met kindgericht onderwijs op te zetten.

van der wal sport zwemlessen
team Van der Wal Sport in het water

Waarom kies je voor ons?

Wij vinden het heel belangrijk dat ieder kind zich thuis voelt bij ons. Met zwemles leren kinderen niet alleen zwemmen, maar ook zelfvertrouwen, discipline en angsten te overwinnen. Het team van Van der Wal Sport-& Zwemacademie heeft veel ervaring met het les geven van kinderen. Wij voelen goed aan wat er nodig is om op een ongedwongen manier vooruitgang te boeken. Niet voor niets worden we altijd geroemd door ouders om onze manier van omgang met kinderen en de kwaliteit van onze lessen. Kom gerust eens langs voor een proefles, en ervaar het zelf!

Wij willen jouw kind zo veel mogelijk steunen bij het behalen van hun zwemdiploma. Weet je toch niet zeker of je kind klaar is voor deze stap? Lees meer over de verschillende diploma’s en op welke leeftijd je kind het beste kan beginnen, want een goede voorbereiding is het halve werk. 

Persoonlijke aandacht

Plezier in zwemmen

Zwemles in kleine groepjes

Team Van der Wal Sport-& Zwemacademie

Marloes

CEO en zwemonderwijzer

Miel zwemonderwijzer

Miel

Zwemonderwijzer

Sandra

Zwemonderwijzer

Alyna stagiair

Alyna

Stagiair

Daphne

Hoofd administratie