De leukste & veiligste zwemles ooit

Over ons

Van der Wal Sport- en Zwemacademie is opgericht in 2011 door Marloes van der Wal. Zwemmen zit in mijn bloed! Mijn moeder heeft met de wereldtop gezwommen en ik hebben onder haar leiding getraind. Na verschillende sportopleidingen te hebben gevolgd ( o.a. Sport en Bewegingscoördinator, HVA Sportmanagement & Onderneming, National Academy of Sports Medicine) heb ik mij toegelegd op het geven van zwemlessen. Ik heb voor allerlei zwemscholen zowel in binnen- als buitenland gewerkt en hierdoor een brede kijk op zwemles ontwikkeld. In 2011 heb ik de stap genomen om een eigen zwemschool met kindgericht onderwijs op te zetten.  

 Ik vind het heel belangrijk dat ieder kind zich thuis voelt bij ons. Met zwemles leren kinderen niet alleen zwemmen, maar ook zelfvertrouwen, discipline en angsten overwinnen. Het team van Van der Wal Sport-& Zwemacademie heeft veel ervaring met het les geven van kinderen, voelen wij goed aan wat er nodig is om op een ongedwongen manier vooruitgang te boeken. Niet voor niets worden we altijd genoemd door ouders om onze manier van omgang met kinderen en de kwaliteit van onze lessen. Kom gerust eens langs voor een proefles, en ervaar het zelf!

Team Van der Wal Sport-&Zwemacademie

 

×