Gesloten van 23 December t/m 7 Januari. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar – Team van der wal sport en zwemacademie

Zwemles met échte aandacht

Zwemvaardigheden

Zwemvaardigheden

Zwemdiploma A

Zwemdiploma A is een belangrijk mijlpunt voor je kind. De diploma is het bewijs dat je kind de basisvaardigheden beheerst. Het is de eerste stap naar zwemveiligheid. 

Deze vaardigheden leer je tijdens het behalen van zwemdiploma A :

  • Drijven op de buik en rug.
  • Zwemslagen: schoolslag, rugslag, borstcrawl en rugcrawl.
  • Het hoofd boven water houden m.b.v. watertrappen
  • Onder een lijn of door een gat zwemmen.
  • Gekleed zwemmen: badkleding, t-shirt, lange broek en schoenen.

De lessen worden in onze eigen stijl gegeven met het doel om iedereen met plezier naar de lessen te laten komen en hun zwemvaardigheid te bevorderen.

Drijven

Zwemslagen

Watertrappen

Obstakels ontwijken

Gekleed zwemmen

Vanaf welke leeftijd zwemles?

De geschikte leeftijd om te beginnen met zwemles varieert per kind. Het hang namelijk af van de individuele ontwikkeling van je kind. Het is verstandig om op een jonge leeftijd te beginnen aan zwemdiploma A. De adviesleeftijd ligt tussen 4 en 6 jaar oud. Kinderen zijn dan ontwikkelt genoeg om de basisvaardigheden te leren en instructies van zweminstructeurs te begrijpen. 

Hoe lang duurt zwemles?

Hoe lang zwemles duurt verschilt ook weer per kind. Over het algemeen hebben de meeste kinderen 40 tot 50 klokuren nodig voor zwemdiploma A. Bij zwemdiploma B en C duurt het wat korter. Bij Van der Wal Sport vinden wij het belangrijk dat ieder kind de tijd en ruimte krijgt om zichzelf te ontwikkelen.

Wat is de wachttijd?

Momenteel zijn de wachttijden voor de zwemlessen ongeveer een jaar. Wanneer er plek vrijkomt, krijgt de eerstvolgende persoon die gelijk te horen.
 

Zwemles met

Tarieven

Inschrijfgeld

€ 10.00 per keer

6 lessen van 30 minuten

€ 107.10 per pakket

Diploma zwemmen/zwemtest

€ 36.75 per keer

Ja, ik wil inschrijven

Voor Zwemvaardigheden

Van der Wal Sport- en Zwemacademie werkt met het A-B-C diploma van ZwemOnderwijs Nederland. Het verschil met het reguliere A-B-C van NRZ of Sep en Sop-diploma’s

Zwemles Amsterdam

Klaar voor persoonlijke zwemles in Amsterdam? Wij geven zwemles in twee bekende zwembaden in Amsterdam, namelijk De Werf en De Miranda Bad. Voor zwemles in Amsterdam Noord kun je het beste kiezen voor De Werf. Voor zwemles in Amsterdam Zuid is De Miranda Bad de beste optie voor je. Bekijk alle openingstijden voor deze zwembaden op deze pagina. Benieuwd naar onze tarieven voor zwemles in Amsterdam? We hanteren verschillende tarieven voor zwem ABC en zwemvaardigheid. Je vindt deze op onze tarieven pagina.

Naast het behalen van het zwem ABC, bieden wij ook zwemlessen aan om je zwemvaardigheden verder te ontwikkelen. Deze lessen zijn geschikt voor degenen die al bekend zijn met de basiszwemtechnieken en hun vaardigheden willen verbeteren. Tijdens de zwemvaardigheidslessen leer je verschillende technieken, zoals het verbeteren van je zwemslagen, duiken, reddingstechnieken en nog veel meer. Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden en ondersteunen om je zwemvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Wil je meer leren over het zwem ABC? Bezoek dan deze pagina.

 

blijf je zwemvaardigheid trainen bij Van der Wal Sport