Gesloten van 23 December t/m 7 Januari. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar – Team van der wal sport en zwemacademie

Zwemles met échte aandacht

Zwemvaardigheden

Zwemvaardigheden

Zwemdiploma B

Na het behalen van zwemdiploma A heeft je kind de mogelijkheid om door te gaan naar zwemdiploma B. Het is een soort vervolg op zwemdiploma A. Wat je daar hebt geleerd breng je tot een hoger niveau.

Deze vaardigheden leer je tijdens het behalen van zwemdiploma B:

  • Langere afstanden zwemmen, zowel op de buik als rug.
  • Gevorderde zwemslagen: zwemslagen van zwemdiploma A met betere vorm.
  • 60 seconden watertrappen.
  • Onder een dieper gat zwemmen.
  • Gekleed zwemmen: badkleding, t-shirt (lange mouwen), lange broek en schoenen.

De lessen worden in onze eigen stijl gegeven met het doel om iedereen met plezier naar de lessen te laten komen en hun zwemvaardigheid te bevorderen.

Langere afstand zwemmen

Gevorderde zwemslagen

Watertrappen

Obstakels ontwijken

Gekleed zwemmen

Wat is het verschil tussen zwemdiploma A en B?

Bij zwemdiploma A leren kinderen de basis van het zwemmen. Ze zwemmen dan vooral korte afstanden. Bij zwemdiploma B wordt er niet alleen kwalitatief meer van je verwacht, maar ook dat bijvoorbeeld het uithoudingsvermogen van goede kwaliteit is. Dit is belangrijk, omdat bij ongevallen de kans groot is dat er veel beweging in het water is, vooral in Nederland. Om golven goed te kunnen weerstaan heeft het kind voldoende uithoudingsvermoging en techniek nodig.

Hoe lang duurt zwemdiploma B?

Hoe lang zwemles duurt verschilt ook weer per kind. Over het algemeen hebben de meeste kinderen 12 klokuren nodig voor zwemdiploma B. 

Wat is de wachttijd?

Momenteel zijn de wachttijden voor de zwemlessen ongeveer een jaar. Wanneer er plek vrijkomt, krijgt de eerstvolgende persoon die gelijk te horen.
 

Zwemles met

Tarieven

Inschrijfgeld

€ 10.00 per keer

6 lessen van 30 minuten

€ 107.10 per pakket

Diploma zwemmen/zwemtest

€ 36.75 per keer

Ja, ik wil inschrijven

Voor Zwemvaardigheden

Van der Wal Sport- en Zwemacademie werkt met het A-B-C diploma van ZwemOnderwijs Nederland. Het verschil met het reguliere A-B-C van NRZ of Sep en Sop-diploma’s

Zwemles Amsterdam

Klaar voor persoonlijke zwemles in Amsterdam? Wij geven zwemles in twee bekende zwembaden in Amsterdam, namelijk De Werf en De Miranda Bad. Voor zwemles in Amsterdam Noord kun je het beste kiezen voor De Werf. Voor zwemles in Amsterdam Zuid is De Miranda Bad de beste optie voor je. Bekijk alle openingstijden voor deze zwembaden op deze pagina. Benieuwd naar onze tarieven voor zwemles in Amsterdam? We hanteren verschillende tarieven voor zwem ABC en zwemvaardigheid. Je vindt deze op onze tarieven pagina.

Naast het behalen van het zwem ABC, bieden wij ook zwemlessen aan om je zwemvaardigheden verder te ontwikkelen. Deze lessen zijn geschikt voor degenen die al bekend zijn met de basiszwemtechnieken en hun vaardigheden willen verbeteren. Tijdens de zwemvaardigheidslessen leer je verschillende technieken, zoals het verbeteren van je zwemslagen, duiken, reddingstechnieken en nog veel meer. Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden en ondersteunen om je zwemvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Wil je meer leren over het zwem ABC? Bezoek dan deze pagina.

 

blijf je zwemvaardigheid trainen bij Van der Wal Sport