Gesloten van 23 December t/m 7 Januari. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar – Team van der wal sport en zwemacademie

Zwemles met échte aandacht

Zwemvaardigheden

Zwemvaardigheden

Zwemdiploma C

Zwemdiploma C is de laatste stap in het rijtje van de ABC-diploma’s. Hier neem je mee wat je hebt geleerd bij diploma A en B en ga je er dieper op in.

Deze vaardigheden leer je tijdens het behalen van zwemdiploma C:

  • 100m goed zwemmen gebaseerd op conditie en techniek.
  • Volledige beheersing van de vier zwemslagen.
  • Duikvaardigheden.
  • Toepassen van rustmomenten tijdens het zwemmen.
  • Gekleed zwemmen: badkleding, jas (lange mouwen), t-shirt (lange mouwen), lange broek en schoenen.

De lessen worden in onze eigen stijl gegeven met het doel om iedereen met plezier naar de lessen te laten komen en hun zwemvaardigheid te bevorderen.

Afstand zwemmen

Zwemslagen

Duiken

Ontspannen blijven

Gekleed zwemmen

Waarom zwemdiploma C?

Het gaat bij zwemdiploma C niet alleen maar om zwemslagen en techniek, maar kinderen leren ook hoe ze hun hoofd koel kunnen houden als ze zichzelf uit het water moeten redden. Door op pad te gaan naar zwemdiploma C zorg je er niet alleen voor dat je kind écht veilig is in allerlei verschillende situaties, maar ook vinden kinderen de variatie in de lessen erg leuk. 

Hoe lang duurt zwemdiploma C?

Hoe lang zwemles duurt verschilt ook weer per kind. Over het algemeen hebben de meeste kinderen voor zwemdiploma C ongeveer 12 klokuren nodig.

Wat is de wachttijd?

Momenteel zijn de wachttijden voor de zwemlessen ongeveer een jaar. Wanneer er plek vrijkomt, krijgt de eerstvolgende persoon die gelijk te horen.
 

Zwemles met

Tarieven

Inschrijfgeld

€ 10.00 per keer

6 lessen van 30 minuten

€ 107.10 per pakket

Diploma zwemmen/zwemtest

€ 36.75 per keer

Ja, ik wil inschrijven

Voor Zwemvaardigheden

Van der Wal Sport- en Zwemacademie werkt met het A-B-C diploma van ZwemOnderwijs Nederland. Het verschil met het reguliere A-B-C van NRZ of Sep en Sop-diploma’s

Zwemles Amsterdam

Klaar voor persoonlijke zwemles in Amsterdam? Wij geven zwemles in twee bekende zwembaden in Amsterdam, namelijk De Werf en De Miranda Bad. Voor zwemles in Amsterdam Noord kun je het beste kiezen voor De Werf. Voor zwemles in Amsterdam Zuid is De Miranda Bad de beste optie voor je. Bekijk alle openingstijden voor deze zwembaden op deze pagina. Benieuwd naar onze tarieven voor zwemles in Amsterdam? We hanteren verschillende tarieven voor zwem ABC en zwemvaardigheid. Je vindt deze op onze tarieven pagina.

Naast het behalen van het zwem ABC, bieden wij ook zwemlessen aan om je zwemvaardigheden verder te ontwikkelen. Deze lessen zijn geschikt voor degenen die al bekend zijn met de basiszwemtechnieken en hun vaardigheden willen verbeteren. Tijdens de zwemvaardigheidslessen leer je verschillende technieken, zoals het verbeteren van je zwemslagen, duiken, reddingstechnieken en nog veel meer. Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden en ondersteunen om je zwemvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Wil je meer leren over het zwem ABC? Bezoek dan deze pagina.

 

blijf je zwemvaardigheid trainen bij Van der Wal Sport