Zwemles met échte aandacht

Zwemles voor ABC diploma

Zwemles voor ABC diploma

Zwemles met échte aandacht - het
ABC Traject

We kijken naar de behoeften, potentie en bijzonderheden van ieder kind, en stellen aan de hand daarvan een zwemles plan op. Zo leren we ieder kind op een ontspannen en vrolijke manier technisch goed zwemmen, maar ook hoe leuk het in het water is!

Het zwemdiploma is vaak het eerste diploma wat kinderen in hun leven halen. Dat is natuurlijk iets om trots op te zijn, maar het kan ook (veel) spanning opleveren! Wij begrijpen dat en begeleiden kinderen daarom op hun eigen tempo en op een natuurlijke wijze naar het diploma. Wij verwelkomen alle kinderen op onze lessen, óók kinderen die misschien wat speciale aandacht nodig hebben! Zwemles is bij Van der Wal Sport voor iedereen toegankelijk. 

In kleine groepjes (maximaal 5 kinderen)

Veel persoonlijke aandacht voor ieder kind

Ontspannen en op een vrolijke manier technisch goed zwemmen

Zwemmen op hun eigen tempo en op een natuurlijke wijze

Tarieven

Inschrijfgeld

€ 10.00 per keer

1x per week 45 minuten zwemles

€ 115.13 per maand

1x per week 30 minuten zwemles

€ 76.76 per maand

1 extra/proef les van 45 minuten

€26.77 per les

1 extra/proef les van 30 minuten

€17.85 per les

Diploma zwemmen/zwemtest

€ 36.75 per keer

1 privéles (1 op 1) van 30 minuten

€89.25 per keer

1 privéles (1 op 1) van 45 minuten

€133.85 per keer

Bij alle maandtarieven heeft u 1x per week les met de duur die u heeft gekozen.

Als u een keer niet kunt, En u meld zich af op de persoonlijke pagina van de zwemmer, 30 dagen tot 24 uur voor de zwemles. Dan krijgt u inhaal tegoed, met het inhaal tegoed kunt u zelf de inhaal lessen plannen op de persoonlijke pagina van de zwemmer met een max van 6 inhaal te goeden.

Bij sluitdagen wordt het maand bedrag automatisch verrekend. De sluitdagen kunt u terug vinden op de persoonlijke pagina.

Wilt u 2x per week les of heeft u andere vragen over onze tarieven? Stel ze via de WhatsApp.

Zwemles met

Ja, ik wil inschrijven

voor Zwemles ABC

Van der Wal Sport- en Zwemacademie werkt met het A-B-C diploma van ZwemOnderwijs Nederland. Het verschil met het reguliere A-B-C van NRZ of Sep en Sop-diploma’s

google
Kim van Wijck
23 februari 2023

Superleuke kleinschalige zwemlessen, Marloes en Sandra geven allebei met veel enthousiasme en spel les. Aanrader!

google
Agu St
16 februari 2023
google
Daphne de Zwart
15 januari 2023

Super zwemles. Veel persoonlijke aandacht. Super goed in wat ze doen.

Afgezommen, en dan?

Meer dan alleen zwem ABC

Bij van der Wal Sport- en Zwemacademie kun je terecht voor je A, B en C diploma. Maar wist je dat je ook bij ons terecht kunt om je zwemtechniek nog beter te maken? Wij bieden naast zwemles ABC ook opfriscursussen en borstcrawl trainingen aan. Schrijf je gauw in!

Zwemles Amsterdam

Klaar voor persoonlijke zwemles in Amsterdam? Wij geven zwemles in twee bekende zwembaden in Amsterdam, namelijk De Werf en De Miranda Bad. Voor zwemles in Amsterdam Noord kun je het beste kiezen voor De Werf. Voor zwemles in Amsterdam Zuid is De Miranda Bad de beste optie. Bekijk alle openingstijden voor deze zwembaden op deze pagina. Benieuwd naar onze tarieven voor zwemles in Amsterdam? We hanteren verschillende tarieven voor zwem ABC en zwemvaardigheid. Je vindt ze op onze tarieven pagina. 

Bij onze zwemlessen in Amsterdam streven we ernaar om kinderen stapsgewijs te leren zwemmen volgens het Zwem ABC. Het Zwem ABC is een gestructureerde methode waarbij kinderen op een veilige en plezierige manier de vaardigheden van het zwemmen leren. Door middel van de drie diploma’s A, B en C worden verschillende zwemvaardigheden aangeleerd, zodat kinderen uiteindelijk zelfstandig kunnen zwemmen. Lees ook meer over het specifiek verbeteren van zwemvaardigheden bij de zwemlessen? 

Vanaf welke leeftijd zwemles?

Er bestaat geen verplichte “vanaf leeftijd” voor bij het beginnen met zwemles. Wel is het advies dat kinderen vanaf hun 5e jaar gaan starten. Vanaf deze leeftijd zijn de meeste kinderen goed in staat om aan de vereisten voor het A-diploma te voldoen. Sommige ouders hebben liever dat hun kind al leert zwemmen op hun 4e levensjaar. Vaak kunt u uw kind alvast een jaar of korter van tevoren inschrijven. zodat er op tijd met zwemles kan worden gestart. 

Hoe lang duurt zwemles?

Dit hangt natuurlijk van het kind af; de één zal sneller kunnen afzwemmen dan de ander. Een grove vuistregel is wel dat de meeste kinderen tussen de 40 en 50 klokuren nodig hebben om hun A-diploma te halen. De tijd om het B-diploma en het C-diploma te behalen duurt meestal wat korter. Wij van Van der Wal Sport vinden het belangrijk dat ieder kind of zijn of haar tempo hun zwemdiploma kunnen behalen. Wij geven dan ook alle ruimte en tijd voor ieder kind om zich in het water te kunnen ontwikkelen. 

Wat is de wachttijd?

Op het moment is de gemiddelde wacht voor onze zwemlessen ongeveer een jaar. Zodra er een plek vrijkomt, krijgt de eerstvolgende dit zo snel mogelijk te weten.