Gesloten van 23 December t/m 7 Januari. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar – Team van der wal sport en zwemacademie

Zwemles met échte aandacht

Zwemles voor ABC diploma

Zwemles voor ABC diploma

Zwemles met échte aandacht - het
ABC Traject

We kijken naar de behoeften, potentie en bijzonderheden van ieder kind. Aan de hand van deze punten stellen wij een zwemlesplan op. Zo leren we ieder kind op een ontspannende manier technisch goed zwemmen, maar ook hoe leuk het in het water kan zijn!

Een zwemdiploma is vaak het eerste diploma die kinderen in hun leven halen. Dat is natuurlijk iets om trots op te zijn, maar het kan ook veel spanning opleveren! Hier houden wij natuurlijk rekening mee, zodat ieder kind op een natuurlijke manier kan leren zwemmen. Wij verwelkomen alle kinderen bij onze lessen, dus ook kinderen die wat extra aandacht nodig hebben! Zwemles is bij Van der Wal Sport voor iedereen toegankelijk. 

In kleine groepjes (maximaal 5 kinderen)

Veel persoonlijke aandacht voor ieder kind

Ontspannen en op een vrolijke manier technisch goed zwemmen

Zwemmen op hun eigen tempo en op een natuurlijke wijze

Tarieven

Inschrijfgeld

€ 15.00 per keer

1x per week 45 minuten zwemles

€ 118.25 per maand

1x per week 30 minuten zwemles

€ 78.91 per maand

1 extra/proef les van 45 minuten

€27.50 per les

1 extra/proef les van 30 minuten

€18.35 per les

Diploma zwemmen/zwemtest

€ 40 per keer

1 privéles (1 op 1) van 30 minuten

€91.75 per keer

1 privéles (1 op 1) van 45 minuten

€137.60 per keer

Voor alle maandtarieven heeft u 1x per week les met de duur die u heeft gekozen.

Als je een keer niet kunt en je meldt je 24 uur voor de zwemles op de persoonlijke pagina van de zwemmer af, krijg je inhaal tegoed. Met het inhaaltegoed kan je je eigen inhaallessen plannen met een maximaal aantal van 6 inhaallessen. 

Bij sluitdagen wordt het maand bedrag automatisch verrekend. De sluitdagen kunt u terug vinden op de persoonlijke pagina.

Wil je 2x per week les of heb je vragen over onze tarieven? Stel ze via de WhatsApp.

Zwemles met

Ja, ik wil inschrijven

voor Zwemles ABC

Van der Wal Sport- en Zwemacademie werkt met het A-B-C diploma van ZwemOnderwijs Nederland. Het verschil met het reguliere A-B-C van NRZ of Sep en Sop-diploma’s

google
Kim van Wijck
23 februari 2023

Superleuke kleinschalige zwemlessen, Marloes en Sandra geven allebei met veel enthousiasme en spel les. Aanrader!

google
Agu St
16 februari 2023
google
Daphne de Zwart
15 januari 2023

Super zwemles. Veel persoonlijke aandacht. Super goed in wat ze doen.

Afgezommen, en dan?

Meer dan alleen zwem ABC

Bij van der Wal Sport- en Zwemacademie kun je terecht voor je A, B en C diploma. Maar wist je dat je ook bij ons terecht kunt om je zwemtechniek nog beter te maken? Wij bieden naast zwemles ABC ook opfriscursussen en borstcrawl trainingen aan. Schrijf je gauw in!

Zwemles Amsterdam

Klaar voor persoonlijke zwemles in Amsterdam? Wij geven zwemles in twee bekende zwembaden in Amsterdam, namelijk De Werf en De Miranda Bad. Voor zwemles in Amsterdam Noord kun je het beste kiezen voor De Werf, maar voor zwemles in Amsterdam Zuid is De Miranda Bad de beste optie. Bekijk alle openingstijden voor deze zwembaden op deze pagina. Benieuwd naar onze tarieven voor zwemles in Amsterdam? We hanteren verschillende tarieven voor zwem ABC en zwemvaardigheid. Je vindt ze op onze tarieven pagina. 

Bij onze zwemlessen in Amsterdam streven we ernaar om kinderen stapsgewijs te leren zwemmen volgens het Zwem ABC. Het Zwem ABC is een gestructureerde methode waarbij kinderen op een veilige en plezierige manier de vaardigheden van het zwemmen leren. Door middel van de drie diploma’s A, B en C worden verschillende zwemvaardigheden aangeleerd, zodat kinderen uiteindelijk zelfstandig kunnen zwemmen. Lees ook meer over het specifiek verbeteren van zwemvaardigheden bij de zwemlessen.

Vanaf welke leeftijd zwemles?

Er bestaat geen verplichte “vanaf leeftijd” bij het beginnen met zwemles. Echter, het advies is dat kinderen vanaf hun 5e jaar gaan starten, want vanaf deze leeftijd zijn de meeste kinderen goed in staat om aan de vereisten voor het A-diploma te voldoen. Sommige ouders hebben liever dat hun kind al leert zwemmen op hun 4e levensjaar. Vaak kan je je kind alvast een jaar of korter van tevoren inschrijven, want dan kan je kind op tijd met zwemles kan starten. 

Hoe lang duurt zwemles?

Dit hangt natuurlijk van het kind af. De één zal sneller kunnen afzwemmen dan de ander. Een grove vuistregel is wel dat de meeste kinderen tussen de 40 en 50 klokuren nodig hebben, zodat ze uiteindelijk hun A-diploma te halen. De tijd om het B-diploma en het C-diploma te behalen is meestal wat korter. Wij van Van der Wal Sport vinden het belangrijk dat ieder kind of zijn of haar tempo hun zwemdiploma kunnen behalen. Daarom geven wij de kinderen alle ruimte en tijd, zodat zij zich in het water kunnen ontwikkelen, want op deze manier leert een kind op een leuke en leerzame manier veilig te zijn in het water.

Wat is de wachttijd?

Op het moment is de gemiddelde wachttijd voor onze zwemlessen ongeveer een jaar. Zodra er een plek vrijkomt, krijgt de eerstvolgende dit zo snel mogelijk te weten. Schrijf je je dus op tijd in, zodat je op tijd op weg kan naar zwemveiligheid!

Waarom is het handig?

Het behalen van een zwemdiploma is een verstandige keuze, omdat het je voorziet van essentiële vaardigheden in het water. Met een zwemdiploma ben je in staat om jezelf te redden in noodsituaties. Bovendien vergroot het hebben van een zwemdiploma je zelfvertrouwen en opent het de deur naar verschillende wateractiviteiten en -sporten. Kies verstandig en investeer in jezelf door te werken naar het behalen van zwemveiligheid.

Zwemvaardigheid

Na het behalen van je ABC-diploma heb je de keuze om door te zwemmen. Je kan namelijk ook doorgaan met zwemvaardigheids trainingen, waarbij je alles wat je hebt geleerd tot een hoger niveau tilt. Bovendien biedt het vergroten van de zwemvaardigheid voor leukere ervaring vol zelfvertrouwen!

Maar is het behalen van je ABC-diploma niet genoeg? Het behalen van deze diploma’s is zeker genoeg, maar voor de waterratjes onder ons is er dus nog een mogelijkheid om verder te groeien. Zo zijn er kinderen die doorgaan tot ze de hele zwemvaardigheid hebben afgerond. Echter is dit niet vaak het geval, dus je hoeft je geen zorgen te maken als je hier niet voor kiest. 

Kortom, het behalen van zwemvaardigheid is niet noodzakelijk, maar kan wel heel leuk en leerzaam zijn! 

zwemles abc bij van der wal sport