De leukste & veiligste zwemles ooit

Zwemles met échte aandacht ABC traject

Zwemles bij Van der Wal Sport- en Zwemacademie is zwemles in kleine groepjes (maximaal 5 kinderen) met veel persoonlijke aandacht voor het kind. We kijken naar de behoeften, potentie en bijzonderheden van ieder kind, en stellen aan de hand daarvan een lesplan op. Zo leren we ieder kind op een ontspannen en vrolijke manier technisch goed zwemmen, maar ook hoe leuk plezier in het water is!
Het zwemdiploma is vaak het eerste diploma wat kinderen in hun leven halen. Dat is natuurlijk iets om trots op te zijn, maar het kan ook (veel) spanning opleveren! Wij begrijpen dat, en begeleiden kinderen daarom op hun eigen tempo en natuurlijke wijze naar het diploma. Wij verwelkomen alle kinderen op onze lessen, óók kinderen die misschien wat speciale aandacht nodig hebben!

Meer dan alleen zwem ABC

Bij van der Wal Sport- en Zwemacademie kun je terecht voor je A, B en C diploma. Maar wist je dat je ook bij ons terecht kunt om je zwemtechniek nog beter te maken? Wij bieden naast zwem ABC ook opfriscursussen en borstcrawl trainingen aan. En dit doen we niet alleen voor kinderen. Wij bieden ook zwemles voor volwassen aan! Schrijf je gauw in!

Zwemles Amsterdam

Klaar voor persoonlijke zwemles in Amsterdam? Wij geven zwemles in twee bekende zwembaden in Amsterdam, namelijk De Werf en De Miranda Bad. Voor zwemles in Amsterdam Noord kun je het beste kiezen voor De Werf. Voor zwemles in Amsterdam Zuid is De Miranda Bad de beste optie voor je. Bekijk alle openingstijden voor deze zwembaden op deze pagina. Benieuwd naar onze tarieven voor zwemles in Amsterdam? We hanteren verschillende tarieven voor zwem ABC en zwemvaardigheid. Je vindt ze op onze tarieven pagina

×