Gesloten van 23 December t/m 7 Januari. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar – Team van der wal sport en zwemacademie

Zwemles met échte aandacht

Zwemles in kleine groepjes

Uitleg zwemdiploma

Zwemles in kleine groepjes

Wij werken met het A-B-C diploma van ZwemOnderwijs Nederland. Bij onze zwemschool geloven we in de voordelen van zwemles in kleine groepjes, waarbij persoonlijke aandacht en individuele begeleiding centraal staan. Zo kan jouw kind optimaal leren zwemmen.

Het leren zwemmen is een belangrijke vaardigheid die iedereen zou moeten beheersen. Of het nu gaat om zelfvertrouwen in het water, veiligheid bij recreatief zwemmen of de mogelijkheid om deel te nemen aan watersportactiviteiten; zwemmen opent een wereld van mogelijkheden. Onze ervaren en gediplomeerde zweminstructeurs zijn vastbesloten om jou of je kind stap voor stap te begeleiden op weg naar zwemvaardigheid. 

Zwemles in kleine groepjes (maximaal 5 kinderen)

Ontspannen en vrolijke manier technisch goed zwemmen

Op eigen tempo en natuurlijke wijze

Ja, ik wil inschrijven

Voor Zwem ABC

Van der Wal Sport- en Zwemacademie werkt met het A-B-C diploma van ZwemOnderwijs Nederland. Het verschil met het reguliere A-B-C van NRZ of Sep en Sop-diploma’s

Wat kun je verwachten?

Wat kun je verwachten van onze zwemles in kleine groepjes? Ten eerste zorgen we ervoor dat de groepen klein zijn, zodat elke cursist voldoende aandacht en begeleiding krijgt. Dit stelt onze instructeurs in staat om zich individueel aan te passen aan de behoeften en vaardigheden van elke deelnemer. Door deze persoonlijke aanpak kunnen we een veilige en comfortabele leeromgeving creëren, waarin iedereen op zijn eigen tempo kan groeien.

Daarnaast streven we ernaar om de zwemlessen leuk en boeiend te maken. Onze instructeurs gebruiken interactieve oefeningen, spelletjes en uitdagende activiteiten om de lessen levendig en motiverend te houden. We begrijpen dat leren zwemmen soms uitdagend kan zijn, daarom proberen we altijd een positieve en ondersteunende sfeer te creëren, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt en gemotiveerd blijft om door te zetten.

Zwemles Amsterdam

Klaar voor persoonlijke zwemles in Amsterdam? Wij geven zwemles in twee bekende zwembaden in Amsterdam, namelijk De Werf en De Miranda Bad.  Voor zwemles in Amsterdam Noord kun je het beste kiezen voor De Werf. Voor zwemles in Amsterdam Zuid is De Miranda Bad de beste optie voor je. Bekijk alle openingstijden voor deze zwembaden op deze pagina. Benieuwd naar onze tarieven voor zwemles in Amsterdam? We hanteren verschillende tarieven voor zwem ABC en zwemvaardigheid. Je vindt ze op onze tarieven pagina.