Gesloten van 23 December t/m 7 Januari. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar – Team van der wal sport en zwemacademie

Zwemles met échte aandacht

Zwemles met een beperking

Zwemles met een beperking

Ouder en kind zwemles met een beperking

Welkom bij onze zwemacademie, waar we gespecialiseerde zwemlessen aanbieden voor zwemmers met een lichte beperking die nog niet kunnen deelnemen aan reguliere zwemlessen. Ons doel is om zelfredzaamheid te bevorderen en deze zwemmers, ondanks hun beperking, te begeleiden naar het behalen van een zwemdiploma ABC met een beperking.

Tijdens deze unieke zwemles spelen ouders/verzorgers een actieve rol in het begeleiden van hun zwemmer. In ons zwembad staat de bodem op een veilige diepte van maximaal 1.30 meter, waardoor de ouder/verzorger comfortabel in het water kan staan en de zwemmer kan ondersteunen tijdens de lessen.

Onze groepen zijn bewust klein, met maximaal 8 zwemmers, om voldoende persoonlijke aandacht te kunnen bieden aan elke zwemmer en zijn of haar ouder/verzorger. Samen met ervaren zwemonderwijzers werken we aan het ontwikkelen van zwemvaardigheden en zelfvertrouwen. De zwemonderwijzer geeft groepsinstructies en is aanwezig bij elk onderdeel om alle zwemmers en hun begeleiders te begeleiden.

Deze lessen vinden plaats op zaterdag op de locatie ‘De Werf’ in Amsterdam-Noord, in twee tijdsloten: 17:30-18:00 uur en 18:00-18:30 uur. We streven naar kleine groepen van maximaal 8 zwemmers (begeleiders niet meegeteld) voor persoonlijke aandacht. We werken samen met Jeugdfonds Sport & Cultuur Amsterdam om zwemmers met een beperking financieel te ondersteunen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Zwemlessen voor zwemmers met een lichte beperking

In kleine groepjes (maximaal 5 kinderen)

Ontspannen en vrolijke manier technisch goed zwemmen

Zwemmen op hun eigen tempo en op een natuurlijke wijze

Ouder-kind zwemles met begeleiding in water

Aangepaste zwemlessen voor autisme, syndroom van Down, cerebrale parese, ADHD en TOS

Tarieven

Inschrijfgeld

€ 15 per keer

6 lessen van 30 minuten

€ 110.10 per pakket

Diploma zwemmen/zwemtest

€ 40 per keer

De 6 lessen pakket/rittenkaart is 9 weken geldig vanaf het aankoop moment. De 6 lessen word vast ingepland op een vaste plek en tijd,

kunt u een keer niet dan moet u zich afmelden op de persoonlijke pagina 30 dagen tot 24 uur voor de betreven les om de les te behoud op de kaart.

Bij sluitdagen vanuit ons wordt erg geen les van de kaart geschreven en wordt de houdbaarheidsdatum verlengt van de kaart.

Zwemles met

Ja, ik wil inschrijven

Voor Zwemles met beperking

Van der Wal Sport- en Zwemacademie werkt met het A-B-C diploma van ZwemOnderwijs Nederland. Het verschil met het reguliere A-B-C van NRZ of Sep en Sop-diploma’s

Zwemles Amsterdam

Klaar voor persoonlijke zwemles in Amsterdam? Wij geven zwemles in twee bekende zwembaden in Amsterdam, namelijk De Werf en De Miranda Bad. Voor zwemles in Amsterdam Noord kun je het beste kiezen voor De Werf. Voor zwemles in Amsterdam Zuid is De Miranda Bad de beste optie voor je. Bekijk alle openingstijden voor deze zwembaden op deze pagina. Benieuwd naar onze tarieven voor zwemles in Amsterdam? We hanteren verschillende tarieven voor zwem ABC en zwemvaardigheid. Je vindt ze op onze tarieven pagina.

Bij Van der Wal Sport en Zwemacademie begrijpen we dat elke beperking uniek is. Daarom zijn onze zwemlessen specifiek afgestemd op de individuele behoeften van zwemmers met lichte beperkingen, zoals autisme, het syndroom van Down, cerebrale parese, ADHD en TOS. We creëren een positieve en speelse omgeving waarin zwemmers op een leuke manier kunnen leren en groeien, met als uiteindelijk doel het behalen van een zwemdiploma ABC met een beperking.

Ons ultieme doel is om samen met de zwemmers en hun ouders/verzorgers te werken aan zelfredzaamheid en het behalen van een zwemdiploma ABC, waarbij we de uitdagingen van hun beperking overwinnen. Bij onze zwemacademie geloven we in inclusie en willen we iedereen de mogelijkheid bieden om te genieten van de voordelen van zwemmen, ongeacht hun beperking.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze zwemlessen voor mensen met een lichte beperking. Samen kunnen we werken aan zelfredzaamheid en het behalen van een zwemdiploma ABC met een beperking.