Zwemles met échte aandacht

Zwemles moet leuk zijn!

Bij Van der Wal Sport- en Zwemacademie vinden we het erg belangrijk dat zwemles ook vooral leuk is. Hoe leuker de kinderen het vinden, hoe sneller ze over het algemeen hun zwemdiploma’s halen. Hoe wij dit doen? Hieronder geven we je een indruk!

Spelenderwijs leren zwemmen

Onze zweminstructeurs doen graag leuke spelletjes met de kinderen, ook tijdens de zwemles! Plezier moet eigenlijk samen met veiligheid op nummer 1 staat, en daar gaan we altijd voor bij Van der Wal Sport -en Zwemacademie! Zo houden wij ervan om torens te bouwen en letters te maken met bekertjes. Op deze manier vinden kinderen het spelen in en rondom het water erg leuk. En we houden de kinderen lekker bezig als ze even op hun volgende les moeten wachten. Geen verveling tijdens onze zwemlessen dus!

spelenderwijs zwemles bij Van der Wal Sport -en Zwemacademie

Motivatie en plezier

Plezier hebben tijdens zwemles moedigt kinderen aan om constant gemotiveerd te blijven en door te gaan met hun zwemlessen. Wanneer ze echt plezier hebben, zullen ze ook meer willen leren en zich beter inzetten tijdens de les. Althans, dat is onze ervaring! Hoe leuker de zwemlessen, hoe beter kinderen zich ook op sociaal vlak blijven ontwikkelen. Nieuwe vriendjes zijn bij onze zwemlessen zo gemaakt! Wat motiveert jouw kind om op zwemles te gaan? Laat het ons weten zodat we onze zwemlessen nog meer kunnen verbeteren!

>> Neem contact met ons op