Gesloten van 23 December t/m 7 Januari. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar – Team van der wal sport en zwemacademie

Zwemles met échte aandacht

Bij Van der Wal Sport- en Zwemacademie vinden we het erg belangrijk dat kinderen het maar hun zin gaan hebben. Zwemles moet leuk zijn! Hoe leuker de kinderen het vinden, hoe leergieriger ze worden en hoe sneller ze hun zwemdiploma’s halen. Op deze manier kunnen ook zij veilig het water in en misschien belangrijker nog: plezier hebben! Hoe wij dit doen? Hieronder geven we je een indruk!

Spelenderwijs leren zwemmen

Zwemles moet leuk zijn, dus onze zweminstructeurs doen graag leuke spelletjes met de kinderen, ook tijdens de zwemles! Plezier moet eigenlijk samen met veiligheid op nummer 1 staan. Daar gaan we altijd voor bij Van der Wal Sport -en Zwemacademie! Zo houden wij ervan om torens te bouwen en letters te maken met bekertjes. Op deze manier vinden kinderen het spelen in en rondom het water erg leuk. Zo houden we de kinderen ook lekker bezig als ze even op hun volgende les moeten wachten. Geen verveling tijdens onze zwemlessen dus!

spelenderwijs zwemles bij Van der Wal Sport -en Zwemacademie

Motivatie en plezier

Plezier hebben tijdens zwemles moedigt kinderen aan om constant gemotiveerd te blijven en door te gaan met hun zwemlessen. Wanneer ze echt plezier hebben, zullen ze ook meer willen leren en zich beter inzetten tijdens de les. Althans, dat is onze ervaring! Hoe leuker de zwemlessen, hoe beter kinderen zich ook op sociaal vlak blijven ontwikkelen. Zwemles moet leuk zijn en daar staan wij bij. Ook nieuwe vriendjes zijn bij onze zwemlessen zó gemaakt! Wat motiveert jouw kind om op zwemles te gaan? Of heb je andere ideeën voor ons? Laat het ons weten zodat we onze zwemlessen nog meer kunnen verbeteren!

Wil je jouw kind opgeven voor zwemles? Neem contact met ons op en maak een afspraak!