Gesloten van 23 December t/m 7 Januari. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar – Team van der wal sport en zwemacademie

Zwemles met échte aandacht

Zwemles voor volwassenen

Uitleg zwemdiploma

Zwemles met échte aandacht - zwemles voor volwassenen

Wij werken met het A-B-C diploma van ZwemOnderwijs Nederland. Het verschil met het reguliere A-B-C van NRZ of Sep en Sop-diploma’s, is dat je na ons A diploma meteen in een zwembad met glijbanen, stromingen en spelmaterialen kan zwemmen. Je kind is veilig en vertrouwd in het water. Survivalzwemmen wordt extra in het B en C diploma aangeleerd.

Je bent nooit te oud om goed en veilig te leren zwemmen. Daarom geven we graag zwemles voor volwassenen. Het is ontzettend belangrijk om in Nederland, met veel water, te oefenen op zwemvaardigheid. Schrijf je daarom meteen in voor onze zwemlessen gericht op volwassenen!

In kleine groepjes met veel persoonlijke aandacht

Ontspannen en op een vrolijke manier technisch goed zwemmen

Op eigen tempo, zonder druk en stess

Ja, ik wil inschrijven

Voor zwemles voor volwassenen

Van der Wal Sport- en Zwemacademie werkt met het A-B-C diploma van ZwemOnderwijs Nederland. Het verschil met het reguliere A-B-C van NRZ of Sep en Sop-diploma’s

team Van der Wal Sport in het water

Afgezommen, en dan?

Meer dan alleen zwemles

Bij van der Wal Sport- en Zwemacademie kun je terecht voor je A, B en C diploma, ook als volwassene. Maar wist je dat je ook bij ons terecht kunt om je zwemtechniek nog beter te maken? Wij bieden naast zwem ABC ook opfriscursussen en borstcrawl trainingen aan. Schrijf je gauw in!

Waarom privé zwemles voor volwassenen?

Goed leren zwemmen als volwassene heeft verschillende belangrijke voordelen, zowel op het gebied van veiligheid als welzijn. Zwemles voor volwassenen zorgt ervoor dat je overal watervrij bent en in staat bent om je veilig in het water te begeven. Zo wordt het zwemmen in zwembaden, meren of in de zee niet alleen veiliger, maar uiteindelijk ook veel leuker! Hoe leuk is het om samen met het hele gezin lekker te kunnen zwemmen? Dan moet je als volwassene natuurlijk wel mee het water in!

Bij Van der Wal Sport -en Zwemacademie bieden we privé zwemles voor volwassenen aan, met maximaal een paar zwemmers in de groep. Zo leer je ook op latere leeftijd veilig zwemmen, wat voor meer plezier gaat zorgen als je met je (klein)kinderen lekker gaat zwemmen.