Gesloten van 23 December t/m 7 Januari. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar – Team van der wal sport en zwemacademie

Zwemles met échte aandacht

Zwemschool Amsterdam

Uitleg zwemdiploma

Zwemschool Amsterdam zoeken?

Op zoek naar de juiste zwemschool Amsterdam? Heeft jouw kind persoonlijke aandacht nodig tijdens de belangrijke zwemlessen? Veel zwemscholen hebben grote groepen waarbij kinderen belangrijke één op één interactie missen. Gelukkig kun je ook kiezen voor persoonlijke aandacht waardoor zwemlessen ook erg leuk worden. Dit kan bij Van der Wal Sport- en Zwemacademie!

In kleine groepjes leren zwemmen

Ontspannen en vrolijk technisch goed zwemmen

Iedereen op zijn eigen tempo en niveau

Ja, ik wil inschrijven

Voor Zwem ABC

Van der Wal Sport- en Zwemacademie werkt met het A-B-C diploma van ZwemOnderwijs Nederland. Het verschil met het reguliere A-B-C van NRZ of Sep en Sop-diploma’s

zwemles amsterdam

Afgezommen, en dan?

Meer dan alleen zwem ABC

Bij van der Wal Sport- en Zwemacademie kun je terecht voor je A, B en C diploma. Maar wist je dat je ook bij ons terecht kunt om je zwemtechniek nog beter te maken? Wij bieden naast zwem ABC ook opfriscursussen en borstcrawl trainingen aan. Schrijf je gauw in!

Leer zwemmen in Amsterdam

Als zwemschool in Amsterdam bieden we vele kinderen de ultieme kans om goed te leren zwemmen. En dat is belangrijk, want we hebben in Nederland veel water. Ook in Amsterdam en omgeving! Gelukkig telt Amsterdam meerdere zwembaden aan waar zwemlessen worden aangeboden. Wij van Van der Wal Sport- en Zwemacademie hebben gekozen voor twee locaties om onze zwemschool te huisvesten.

Zwemschool Mirandabad (Amsterdam Zuid)

De Mirandabad is een bekend zwembad in het zuiden van Amsterdam. Voor onze zwemlessen zetten een eigen gebied af waar onze kinderen veilig en met plezier leren zwemmen. Gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer!

Zwemschool De Werf (Amsterdam Noord)

De Werf is een zwembad helemaal gespecialiseerd in zwemles. Een perfecte locatie voor onze zwemschool dus!  Voor onze zwemlessen zetten een eigen gebied af waar onze kinderen veilig en met plezier leren zwemmen. Gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer!