Gesloten van 23 December t/m 7 Januari. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar – Team van der wal sport en zwemacademie

Zwemles met échte aandacht

Zwemvaardigheden

Zwemvaardigheden

Blijf je zwemvaardigheid trainen

Zwemvaardigheidslessen zijn voor zwemmers die na het behalen van het ABC Traject hun zwemvaardigheid willen onderhouden en vergroten. Blijkt jouw kind een waterratje te zijn? En wil het meer diploma’s halen? Blijf dan je zwemvaardigheid trainen tijdens onze zwemlessen!

De volgende onderdelen komen aan bod bij zwemvaardigheid:

  • Reddend zwemmen alleen en in tweetallen (in verschillende situaties iemand redden op verschillende manieren);
  • Survival zwemmen (in verschillende situaties jezelf zien te redden in het water);
  • Snorkelen (altijd handig voor op vakantie, leer hoe je moet klaren en nog veel meer);
  • Balvaardigheid (leer de basisvormen van waterpolo);
  • De technieken en uithoudingsvermogen verbeteren en vergroten van de volgende zwemslagen: borstcrawl/rugcrawl/schoolslag.

De lessen worden natuurlijk in onze eigen stijl gegeven en met het doel om iedereen met plezier naar de lessen te laten komen en hun zwemvaardigheid te laten vergroten.

Reddend zwemmen

Survival zwemmen

Snorkelen

Balvaardigheid

Verbeteren van borstcrawl, rugcrawl, schoolslag

Tarieven

Inschrijfgeld

€ 15 per keer

6 lessen van 30 minuten

€ 110.10 per pakket

Diploma zwemmen/zwemtest

€ 40 per keer

De 6 lessen pakket/rittenkaart is 9 weken geldig vanaf het aankoop moment. De 6 lessen word vast ingepland op een vaste plek en tijd,

kunt u een keer niet dan moet u zich afmelden op de persoonlijke pagina 30 dagen tot 24 uur voor de betreven les om de les te behoud op de kaart.

Bij sluitdagen vanuit ons wordt erg geen les van de kaart geschreven en wordt de houdbaarheidsdatum verlengt van de kaart

Zwemles met

Waarom blijven trainen?

 Na het behalen van je ABC-diploma, ben je klaar om je zwemvaardigheid naar een hoger niveau te tillen. Door te blijven investeren in zwemvaardigheidstraining worden kinderen nog comfortabeler in het water. Ze gaan het water steeds leuker vinden en weten zich beter raad in mogelijk gevaarlijke situaties. 

In de lessen wordt de focus gelegd op het verbeteren van je techniek, uithoudingsermogen en zelfvertrouwen in het water. De zwemvaardigheid trainingen van Van der Wal Sport- en Zwemacademie zijn zo opgebouwd, dat kinderen spelenderwijs leren omgaan met allerlei wateractiviteiten. 

Eén van onze leukste activiteiten is toch wel waterpolo, de perfecte combinatie van zwemmen en balsport! Maar we hebben ook andere leuke zwemvaardigheidslessen zoals reddend zwemmen en snorkelen. Waar jouw kind ook voor kiest, je weet zeker dat ze bij ons veel plezier hebben en dat ze zich heel veilig gaan voelen in water.

waterpolo bij Van der Wal Sport

Ja, ik wil inschrijven

Voor Zwemvaardigheden

Van der Wal Sport- en Zwemacademie werkt met het A-B-C diploma van ZwemOnderwijs Nederland. Het verschil met het reguliere A-B-C van NRZ of Sep en Sop-diploma’s

Wat leer je precies?

Een van de belangrijkste aspecten van zwemvaardigheidslessen is het verfijnen van je zwemtechniek. Na het behalen van je ABC-diploma beheers je de basisvaardigheden, zoals drijven, onder water zwemmen en verschillende soorten zwemslagen. Bij zwemvaardigheidslessen neem je deze vaardigheden naar een hoger niveau door deze te perfectioneren en nieuwe slagen te leren, zoals de vlinderslag. 

Naast het verbeteren van je techniek, worden zwemvaardisheid trainingen ook gebruikt om je stamina te verhogen. Je zult merken dat de afstanden die je aflegt tijdens de lessen langzaamaan toe zullen nemen, waardoor je conditie geleidelijk beter wordt.

Naast het perfectioneren van de techniek is zelfvertrouwen een belangrijk onderdeel van zwemvaardigheidslessen. Door je techniek te verbeteren en meer ervaring op te doen in het water, zul je merken dat je zelfvertrouwen groeit. Het gevoel van eigenwaarde en het vermogen om uitdagingen aan te kunnen gaan, zal toenemen naarmate je meer vertrouwd raakt met het water.

zwemvaardigheid training

Zwemles Amsterdam

Klaar voor persoonlijke zwemles in Amsterdam? Wij geven zwemles in twee bekende zwembaden in Amsterdam, namelijk De Werf en De Miranda Bad. Voor zwemles in Amsterdam Noord kun je het beste kiezen voor De Werf. Voor zwemles in Amsterdam Zuid is De Miranda Bad de beste optie voor je. Bekijk alle openingstijden voor deze zwembaden op deze pagina. Benieuwd naar onze tarieven voor zwemles in Amsterdam? We hanteren verschillende tarieven voor zwem ABC en zwemvaardigheid. Je vindt ze op onze tarieven pagina.

Naast het behalen van het zwem ABC, bieden wij ook zwemlessen aan om je zwemvaardigheden verder te ontwikkelen. Deze lessen zijn geschikt voor degenen die al bekend zijn met de basiszwemtechnieken en hun vaardigheden willen verbeteren. Tijdens de zwemvaardigheidslessen leer je verschillende technieken, zoals het verbeteren van je zwemslagen, duiken, reddingstechnieken en nog veel meer. Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden en ondersteunen om je zwemvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Wil je meer leren over het zwem ABC? Bezoek dan deze pagina.

blijf je zwemvaardigheid trainen bij Van der Wal Sport