Zwemles met échte aandacht

Zwemvaardigheden

Zwemvaardigheden

Blijf je zwemvaardigheid trainen

Zwemvaardigheidslessen zijn voor zwemmers die na het behalen van het ABC Traject hun zwemvaardigheid willen onderhouden en vergroten. Blijkt jouw kind een waterratje te zijn? En wil het meer diploma’s halen? Blijf dan je zwemvaardigheid trainen tijdens onze zwemlessen!

De volgende onderdelen komen aan bod bij zwemvaardigheid:

  • Reddend zwemmen alleen en in tweetallen (in verschillende situaties iemand redden op verschillende manieren);
  • Survival zwemmen (in verschillende situaties jezelf zien te redden in het water);
  • Snorkelen (altijd handig voor op vakantie, leer hoe je moet klaren en nog veel meer);
  • Balvaardigheid (leer de basisvormen van waterpolo);
  • De technieken en uithoudingsvermogen verbeteren en vergroten van de volgende zwemslagen: borstcrawl/rugcrawl/schoolslag.

De lessen worden natuurlijk in onze eigen stijl gegeven en met het doel om iedereen met plezier naar de lessen te laten komen en hun zwemvaardigheid te laten vergroten.

Reddend zwemmen

Survival zwemmen

Snorkelen

Balvaardigheid

Verbeteren van borstcrawl, rugcrawl, schoolslag

Tarieven

Inschrijfgeld

€ 10.00 per keer

6 lessen van 30 minuten

€ 107.10 per pakket

Diploma zwemmen/zwemtest

€ 36.75 per keer

De 6 lessen pakket/rittenkaart is 9 weken geldig vanaf het aankoop moment. De 6 lessen word vast ingepland op een vaste plek en tijd,

kunt u een keer niet dan moet u zich afmelden op de persoonlijke pagina 30 dagen tot 24 uur voor de betreven les om de les te behoud op de kaart.

Bij sluitdagen vanuit ons wordt erg geen les van de kaart geschreven en wordt de houdbaarheidsdatum verlengt van de kaart

Zwemles met

Ja, ik wil inschrijven

Voor Zwemvaardigheden

Van der Wal Sport- en Zwemacademie werkt met het A-B-C diploma van ZwemOnderwijs Nederland. Het verschil met het reguliere A-B-C van NRZ of Sep en Sop-diploma’s

Zwemles Amsterdam

Klaar voor persoonlijke zwemles in Amsterdam? Wij geven zwemles in twee bekende zwembaden in Amsterdam, namelijk De Werf en De Miranda Bad. Voor zwemles in Amsterdam Noord kun je het beste kiezen voor De Werf. Voor zwemles in Amsterdam Zuid is De Miranda Bad de beste optie voor je. Bekijk alle openingstijden voor deze zwembaden op deze pagina. Benieuwd naar onze tarieven voor zwemles in Amsterdam? We hanteren verschillende tarieven voor zwem ABC en zwemvaardigheid. Je vindt ze op onze tarieven pagina.